مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

استاد گرامی سلام. پنج ماه پیش همزمان با تحویل خودروی ثبت نامی ام از نمایندگی، آن را به همان نمایندگی با مبایعه نامه عادی فروختم. حدود یک ماه پیش نمایندگی مذکور با قبول مسئولیت از من کتبا درخواست کرد، وکالت تعویض پلاک و انتقال سند به شخص ثالثی به نام خانم م. که ظاهرا آخرین خریدار بوده، بدهم. وکالت یک ماهه تنظیم شد که متاسفانه اقدامی جهت تعویض پلاک صورت نگرفت. اخیرا فردی به نام آقای ص با من تماس گرفت و گفت خودرو پس از خانم م طی چندین معامله به وی رسیده و از من خواست تا وکالت تعویض پلاک و انتقال سند به وی بدهم. سوال: با توجه به این که خریدار طرف مقابل من نمایندگی بوده و وکالت هم بنا به درخواست کتبی نمایندگی مذکور به خانم م داده ام. آیا به لحاظ قانونی می توانم با توجه به شرح فوق وکالت دیگری به مالک فعلی خودرو آقای ص بدهم؟
ضمنا با توجه به تعدد معاملات امکان احراز انتقال قانونی خودرو به آقای ص و بررسی کلیه قراردادها برایم مقدور نیست. آیا این روش صحیحی است که وکالت مجدد یک ماهه دیگری با حق توکیل به خانم م بدهم تا ایشان نیز به ایادی ما بعد خود این وکالت را تفویض کند تا نهایتا به آقای ص برسد. در صورت عدم همکاری اخذ وکالت مجدد توسط خانم م چه اقدامی باید انجام دهم به غیر از توقیف خودرو؟ با سپاس فراوان از شما استاد عزیز و گرانقدر.

پاسخ ها :

سيده رقيه  جعفر زاده

سرکار خانم سيده رقيه جعفر زاده :

با سلام با توجه به اینکه در خصوص انتقالات بعدی خودرو فاقد اطلاعات هستید اعطای وکالت به آخرین خریدار از سوی شما مشکل ساز خواهد شد و ممکن است ایادی قبلی ادعای انتقال مال غیر و... بنمایند و بهتر است شما وکالت را به نمایندگی که مستقیما خودرو را فروخته اید اعطا کنید با حق توکیل بغیر و ایشان نیز بترتیب به ایادی بعدی وکالت خواهند داد و مشکلی هم برای شما پیش نخواهد آمد.

حسین سعادتی

حسین سعادتی :

سلام
درخواس نمایندگی از شما برای هر شخصی بوده دوباره به او وکالت دهید، اونم میتونه به آخرین خریدار وکالت بده خودتون رو درگیر نکنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهتر است از اعطای وکالت به شخصی غیر از طرف معانله خودتان خودداری کنید