مشاوره حقوقی رایگان - بیمه ی وام

با سلام و عرض ادب
پدر بنده حدود 5 سال پیش یک وام 8 میلیونی 18 درصد از بانک کشاورزی آورد و وام بیمه هم داشت. 1 سال پیش پدرم فوت شد و ما بعد از 6 ماه از فوت پدرم مطلع شدیم که وام پس از مرگ متقاضی صفر خواهد شد.
اقدام کردیم و مدارک لازم را به بانک ارائه کردیم و آنها هم پست کردند به تهران. حالا جواب آمده که متاسفانه قبول نکردن.
سوالم از شما عزیزان اینست که چرا قبول نکردند؟
البته پدرم بازنشسته حداقل بگیر تامین اجتماعی بود.

پاسخ ها :

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام سوالتون رو باید از بانک بپرسید علی ایحال اگر تسویه نکردند از طریق قضاییممکن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.