مشاوره حقوقی رایگان - حضانت نوه

برای گرفتن حضانت نوه خودم که به علت بد سرپرستی در بهزیستی نگهداری میشود باید شروع اقدامم از کجا باشد نوه ام 14 ساله ودختر است

پاسخ ها :

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام شمانمیتوانیدحضانت نوه را به عهده بگیرید. زیرا حضانت فقط برعهده پدرومادراست ولی راههای بهتری هست که درصورت تمایل می توانم تلفنی یاحضوری مشاوره بدم . موفق باشین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه و بهزیستی پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بهزیستی پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق بهزیستی اقدام نمایید و نهایتاً از طریق دادگاه تقاضای صدور حکم سرپرستی وی را به طرفیت اداره بهزیستی درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به واحد سرپرستی دادسرا مراجعه و درخواست حضانت فرزند را بدهید و سپس دادخواست حضانت نوه را اقامه نمایید و