مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند توسط پدر بزرگ پدری

سلام خسته نباشین همسر قبلی برادرم مهریه گزاشته اجرا و برادرم در زندان هستن و چون ک برادرم سر کار بود ک مخارج بچه و پول مهریه را در بیارد حضانت بچه را داده به مادر و فقط پنج شنبه جمعه ها میدید و پدرم میخواهد حضانت نوه پسر بچه 13 ساله را بگیرد چون مادرش بیشتر وقتا خونه نیست و در خانه اجاره ای زندگی میکنند پدرم دوست ندارد ک نوه اش در چنین شرایطی زندگی کند و میخواهد بیارد پیش خودش باید چه کاری بکند راهی دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پدربزرگ ولی قهری نوه است . در این خصوص اگر مادر حضانت را دارد. می‌تواند دادخواست قیمومت و ولایت قهری داده تا موفق شود.دذ در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با وجود مادر حصانت به پدربزرگ نخواهد رسید مگر با حکم دادگاه مادر سلب حصانت گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید که به نظر دادگاه به سختی می پذیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با وجود مادر حضانت به پدر بزرگ‌ نمیرسد مگر با حکم دادگاه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عدم صلاحیت مادر برای حضانت ثابت شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید عدم صلاحیت مادر برای حضانت ثابت شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با وجود مادر حضانت به پدر بزرگ‌ نمیرسد مگر با حکم دادگاه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان سلب حضانت از مادر یا پدر وجود ندارد مگر ..
طبق قانون ، حضانت فرزند بر عهده پدر یا مادر است و حضانت به جد داده نخواهد شد مگر قاضی احراز نماید که مادر عدم صلاحیت نگهداری از فرزند را دارد و مصلحت فرزند را در نظر میگیرد و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با وجود مادر ایشان در حضانت اولویت دارند