مشاوره حقوقی رایگان - فرزند طلاق

سلام
دخترم بعد از ازدواج اولش که جدا شد و دارای یک فرزند پسر 14 ساله است مجددا ازدواج کرده و هم اکنون این بچه پیش پدر ما (پدرو مادر بزرگ مادری) زندگی میکند
هنگام طلاق حضانت کامل فرزند رو گرفته و از پدر قبلی فرزندش بیش از 5 ساله که هیچ خبری نیست
سوال من این است که
مادر بچه در شهرستان ازدواج کرده و ما در تهران به همراه نوه زندگی میکنیم و به ایندلیل
برای ثبت نام مدرسه و کارهای دیگر بچه معمولا نیاز به حضور مادر است (البته تا 18 سال بشه)
مادرش چیکار میتونه بکنه که ما این مشکل را نداشته باشیم
ممنون از راهنمایی شما بزرگواران

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه بابنده تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو است. شما میتوانید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيقتر دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مادر یک وکالت بگیرید . اگر پدر را پیدا کردید از وی هم وکالت بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید با اخذ وکالت در امور ثبت نام و غیره اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.