مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زن در بارداری

سلام خسته نباشید من 7 ماهه باردار هستم و شوهرم مدام میگ نمیخام باید طلاق بگیریم و کوچکترین حرفی ک میزنم میگه از خونه ميندازم بیرون میخاستم و مدارک شناسایی من را هم برداشته و بهم نمیده و میگه بیا طلاق توافقی بگیریم و مهریت را ببخش
طلاق توافقی به نفع من هست یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طلاق توافقی به ضرر شما است
شما با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس با عنوان ترک انفاق شکایت کنید.
و مهریه خود را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بخواهید مهریه خود را ببخشید قطعاً طلاق توافقی به ضرر شما خواهد بود ولیکن اگر قصد جدایی دارید بهترین روش همان طلاق توافقی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاداست تماس بگیرید موارد مختلفی باید توضیخ داده شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به شرایط و اوضاع و احوال شما و ایشان دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما با طلاق توافقی باید بخشی از مهریه را ببخشید ولی میتوانید باقی حقوق مالی خود را طلب کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر مطلقا اگر قصد طلاق دارید باید ابتدا مهریه خود را مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی دارد که توافقات شما به چه صورت باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز‌ به بررسی بیشتر موضوع است تماس بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما هم مهریه خود را اجرا بگذار تا قدری حساب دستش بیاید