مشاوره حقوقی رایگان - مکان زندگی خانم در روند طلاق کجاست

سلام مدت 8ماه است که با خانمم اختلاف داریم مهریه اش را اجرا گذاشته و نفقه و مهریه را دریافت میکند منتهی خانم در منزل مشترکمان زندگی میکند و به خاطر این که از نظر فیزیکی کنار هم نباشیم به علت مشاجرات زیاد این جانب در منزل خواهرم هستم با این که مدت 3ماهه که دادخواست طلاق داده ام منتهی خانم از منزل من خارج نمیشود شاید تا اتمام طلاق2سال طول بکشد و من همچنان آواره ام آیا راه حلی برای بیرون کردن خانم وجود دارد لطفا راهنمایی فرمایید باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا پایان عده شما موظف به پرداخت نفقه که منزل هم جزوی از آن است هستسد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تا مشخص شدن طلاق پرداخت نفقه که منزل هم جزء آن است به عهده زوج است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام محل زندگی زوجه ، تا زمان صدور حکم طلاق ، منزل زوج می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا پایان عده طلاق شما موظف هستید نفقه ایشان را بدهید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

پرداخت نفقه که تهیه مسکن هم جزو آن می باشد به عهده زوج است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر فقط بعد از طلاق و پایان عده می توانید خلع ید مطرح کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بعد از طلاق و پایان عده می توانید خلع ید مطرح کنید