مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه ملک

سلام وقت بخیر من سال 94 جدا شدم با یک بچه و با آقایی متاهل صیغه کردم که یک خونه برای من به اسم من خریدن2 سالی باهم بودیم و خانواده ایشون فهمیدن خودشو کشید کنار سند خونه به اسمم بود اما خانوادش گفتن پس میگیرن و رجوع هبه همچین چیزی گفت من هم سندرو به اسم مادرم کردم الان چند سالی گذشته اگر خونه رو دوباره به اسم خودم برگردونم آیا میتونه اون آقا پس بگیره ازم (مادرم هم از ترس اینکه خدای نکرده توکرونا اتفاقی براش بیفته و اینکه خواهرام نگن مال اونه و به من چیزی ندن همش میگه بیا برو به اسمت بزن) باید چکار کنم هم میترسم به اسمم بزنم خانواده اون آقا یا خودش پس بگیره هم میترسم مادرم نباشه خانوادم بهم ندن

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با وکالت بفروشید و خانه ای دیگر بخرید به اسم خودتان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکلی ندارد مادرتون به نام شما انتقال بده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید با تنظیم صلح نامه عادی مابین خود و مادر همچنین با اخذ وکالت بلاعزل در وضعیت فعلی اقدام لازم را معمول نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مگر
شما باید یک قرارداد عادی خیلی محکم تنظیم نمایید تا در آینده دچار مشکل
نشوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فعلا میتوانید صلحنامه عادی با امضای شهود بین خودتان تنظیم کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شما میتواند به شما انتقال دهد مشکلی نیست