مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رجوع در طلاق

من و همسرم سال 79 ازدواج کردیم یکسال بعد در اسفند 80 طلاق خلعی گرفتیم و یک هفته پس از آن در همان دفتر خانه رجوع کردیم.شش ماه قبل خانومم در بیمارستان فوت کرد.زمانی که برای انحصار وراثت تقاضا کردم متوجه شدم دفترخانه در سال 80به اداره ثبت اسناد رجوع ما را اعلام نکرده و ما زن و شوهر نیستیم
به دادگاه خانواده شکایت کردم و شناسنامه و برگ دفتر محضر و استشهاد محلی و عکسهای خودمان در طی بیست سال و اقرارنامه محضر که شوهرش هستم را به دادگاه ارائه دادم
قاضی محترم در حکم آورده است که ادله من دلیل بر زوجیت نیست چون ما سال 81 و خارج از عده رجوع کردیم
روزی که دادنامه را دریافت کردم با مراجعه به قاضی که سال 81 را از کجا آوردید گفتند به دادگاه تجدید نظر بگو !!!
با توجه به اینکه اصطلاح دادگاه تایید نظر بسیار شنیده شده چه راهکار دیگری برای اثبات این موضوع وجود دارد؟
مثلا ماده 32 ثبت اسناد؟
ضمنا شناسنامه توسط کارشناسان رسمی دادگستری بررسی شده و صد در صد مطابقت دارد به لحاظ رسم الخط و مهر دفتر خانه و امضای مسلم الصدور.
ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شهادت خانواده همسر استفاده کنید خیلی بهتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام انشالله دادگاه تجدیدنظر را نقض خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیازمند گفتگو و بررسی است در صورت نیاز تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام موضوع نیاز به گفتگووبررسی مدارک داردازطریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید اثبات واقعه رجوع به زوجیت را ثابت تا در دفترخانه ازدواج رجوع شما را ثبت و به توانید وراث تلقی گردید