مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رجوع و الزام به ثبت واقعه رجوع در دفتر رسمی طلاق

با عرض سلام ایا سند رسمی اقرارنامه غیر مالی دفترخانه اسناد رسمی مبنی بر دریافت تمامی مهریه از صداق نکاحیه قابل استناد در دادگاه هست ؟ منظور این سوال این است که در دادگاه بدوی بر اساس دلایل و مدارک محکمه پسند شامل اقرار زوجه به انجام روابط زناشویی در عده طلاق و گواه و گواهی پزشکی بارداری حکم به اثبات رجوع و الزام به ثبت واقعه رجوع در دفتر رسمی طلاق صادر شده است اما در دادگاه تجدید نظر با استناد بر اینکه طلاق به صورت خلع صادر شده و زوجه قسمتی از حقوق مالی خود از جمله نفقه ایام عده و مهریه خود را در قبال طلاق به زوج بذل کرده است حکم بدوی نقض و رای تجدید نظر قطعی اعلام شده است که اگر این طلاق را خلع فرض کنیم در طلاق خلع به استناد ماده 1109 قانون مدنی نفقه ایام عده وجود ندارد که زوجه بخواهد ان را به زوج بذل کند و هم چنین سند رسمی اقرارنامه غیر مالی دفترخانه اسناد رسمی مربوط به دریافت مهریه وجود دارد این پرونده تکلیف چیست ایا زوج میتواند به جهت نقض رای تجدید نظر به دیوان عالی کشور مراجعه نماید چون با وجود تقاضای زوج در جهت اعمال تبصره سه ماده 477 قانون ایین دادرسی کیفری ریاست محترم کل دادگستری استان مربوطه اعلام داشته که با توجه به بررسی به عمل امده و دلایل و مستندات موجود در دادنامه موضوع شامل اعمال تبصره سه ماده 477 قانون ایین دادرسی کیفری نمی باشد تکلیف چیست با تشکر

پاسخ ها :

اثبات رجوع در طلاق الزام به ثبت واقعه رجوع ثبت واقعه رجوع اقرارنامه دریافت مهریه طلاق خلع طلاق