مشاوره حقوقی رایگان - الزام به ثبت واقعه رجوع

سلام. بنده یک ماه قبال از تاریخ طلاق توافقی، دو قطعه زمین به نام زوجه به عنوان مهریه کردم و ایشان در دفترخانه اسناد رسمی حضور یافته و اقرار صریح و منجز و شرعی داشته که تمام مهریه خود را از صداق نکاحیه از بنده دریافت کرده. اما با توجه به این موضوع، دادگاه تجدید نظر حکم اثبات رجوع و الزام به ثبت واقعه رجوع که در دادگاه بدوی صادر شده بود را با استناد بر بذل مهریه نقض و حکم صادره را قطعی اعلام کرده است. آیا الان زوجه باید املاکی را که به عنوان مهریه دریافت کرده را به بنده مسترد نماید؟ ایا این املاک که به عنوان مهریه به زوجه تحویل داده شده باید در سند اقرارنامه گنجاده می شده؟

پاسخ ها :

الزام به ثبت واقعه رجوع ثبت واقعه رجوع در طلاق ثبت واقعه رجوع استرداد مهریه مهریه زوجه مهریه طلاق