مشاوره حقوقی رایگان - ضبط گواهينامه مصرف مشروبات الكلي و ارسال به دادسرا

سلام ، تست الكل من مثبت شد ٥٠ ميلي ليتر الكل در خونم بود ، گواهينامه ضبط شد. هفته ي آينده براي آزاد كردن ماشين به دادسرا بايد برم . سوالم اينه كه آيا اگر تبصره نشم هزينه ي زيادي بايد پرداخت كنم ؟ و اينكه چطور ميتونم از خودم دفاع كنم كه مجازات برام در نظر نگيرن؟ دختر هستم ٢٤ ساله.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تست الکل به لحاظ احتمال خطا و اشتباه در اخذ آزمایش یا در اعلام نتیجه از دلایل اثبات بزه و شرب خمر محسوب نمی شوند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید