مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تیر برق در ملک شخصی

با سلام .من یک زمین کشاورزی دارم که اداره برق تیر برق دران نصب کرده آیا میتوانم از اداره برق شکایت کنم.که آن را جابه جا کنند.در ضمن این زمین پلاک ثبتی هم دارد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتوانید شکایت نمایید ولی خود شما باید هزینه انتقال تیر برق را پرداخت نمایید مگر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله ولی اصالتا این کار را نکنید وکیل بگیرید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام میتوانید بابت آن از اداره برق اجرت المثل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت کنید باید رضایت شما را کسب میکردند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید تحدید حدود و حدود اربعه ملک، طبق سند ثبتی بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد. تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بله میتوانید شکایت رفع تصرف مطرح کنید و حتی اجرت المثل هم بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا مراجعه کنید به اداره برق و درخواست جابجایی را بخواهید. اگر انجام ندادند مطالبه قیمت اراضی تصرف شده را بخواهید