مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تیر برق در ملک شخصی

ده سال پیش زمانی که در مسافرت بودم بدون اجازه ی بنده از داخل زمین من به همسایه تیر برق عبور میکند و اداره برق از این طریق به مشتری خود برق داده، که اگر یک متر جا به جا شود در زمین خود همان شخص قرار میگیرد و هیچ مشکلی پیش نمی آید در صورتی که جلوی ساخت و ساز بنده را در حال حاضر این تیربرق گرفته است، ممنون میشوم راهی پیش پای من بگذارید. و هزینه ی جابه جایی را چه کسی باید بدهد.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره برق برای جابجایی پیگیری کنید