مشاوره حقوقی رایگان - ادم ربایی

سلام ببخشید برادر سربازی دارم ک حین مرخصی دچار انفولانزا شد و ب همراه دوستش به دکتر مراجعه میکنند حین برگشت با سه دختر ک از خونه فرار کرده برخورد میکنند( والبته یکی از دخترا یک ماه پیش دوباره فرار میکند و در شهری دیگر پیدا میشود)و با انها راهی خانه باغی در روستا میشوندالبته بدون هیچ اجبار یا تهدیدی ب همراه یکی از دوستانشان ک ماشین دارد و دوستی دیگر که خانه باغ داردو انجا باهم عکس میگیرند و بعد از یکی دوساعت دختران توسط همان دوست ب شهر باز گردانده میشوند و داخل ماشین با گوشی راننده با کسی تماس میگیرند و از او میخواهند ک ب دنبال انها بیاید و انها را ب تهران ببرد راننده هم میگوید ک من انها را صحیح و سالم سوار و در فلان مکان در تهران پیاده کرده ام و طی ادرسی ک یکی از دوستان برادرم چند وقت پیش از خودش در تهران برای برادرم میفرستد ب او هم مشکوک و بازداشت میشود و ب خاطر کتک و ترس ب دروغ میگوید دخترهاپیش من بودند در تهران و کلی دروغ دیگر و بعد از حدود یکماه (البته این مدت برادرم ب همراه دوستانش در بازداشت موقت و اگاهی بودند)دخترها از مشهد توسط پلیس اگاهی پیدا میشوند و بعد از اینکه توسط بازپرسی ب پزشکی قانونی برده میشوند گواهی سلامت دریافت میکنند و خانواده ها رضایت میدهند و دخترها را به خانه میبرندو دخترهااقرار میکنند ک اصلا دوست برادرم در تهران را نمیشناسند الان برادرم و بقیه ب قید فیش حقوقی ازاد هستند اما اتهامی ک به انها وارد شده ادم ربایی هست الان خیلی اوضاع روحی بدی ب خاطر این یکماه دارند و کاملا افسرده و مضطرب شدند ایا این اتهام ادم ربایی محسوب میشود؟ایا نیاز ب وکیل داریم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید برای دفاع وکیل بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی و گفتگو دارد