مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه بی قید مبلغ و بی امضای شواهد

سال 74 مادر بزرگم پدر بزرگمو که 70سال داره میبره برا بنگاه ک خونه رو بزنه ب اسم مادر بزرگم ما نمیدونیم تا اینکه من قولنامه رو ناگهانی پیدا کردم که در قولنامه بخش توضیحاتش گفته که بعد از مرگ من این خونه رو ب همسرم واگذر کردم با صحت و سلامت و اینکه هیچ فرزندی هیچ گونه حقی نداره و اینکه نه مبلغی نوشته شده و ن اینکه شواهدی داره ک امضا کرده باشن فقط امضا و اثر انگشت خریدار و فروشنده معلوم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر در قالب صلح عمری بوده درست است آنهم به این صورت که منافع متعلق به پدر بزرگ تا زمان حیات. ولی اگر در قالب وصیت باشد تا یک سوم‌میشود وصیت کردو بیش از آنرا وراث باید اجازه دهند. اگر در قالب بیع باشد که اصولا معامله برای زمان بعد از موت صورت نمیگیرد...