مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه بدون ذکر قیمت

باسلام و احترام، سوالی داشتم که؛
*آیا در قولنامه ای که متراژ زمین و قیمت نوشته نشده، معتبر است؟
* آیا در قولنامه فوق، صرفا کلمه فروختم(بدون ذکر قیمت و متراژ) میتواند مبنی بر فروش زمین باشد.(زمین در روستا، در تصرف فروشنده می باشد ولی با در دست داشتن قولنامه ای با مشخصات فوق، زمین را نمی گڋارد بفروشیم. و میگوید این زمین را به من فروختن.
اگر بخواهیم شکایت بنویسیم با چه موضوعی شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر مشخصات آن قید شده باشد صحیح است ولی جهت اظهارنظر بهتر است مدارک شما رویت شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در کنار سایر قرائن معتبر است .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک شما نیاز به بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید