مشاوره حقوقی رایگان - قسط دیه

سلام ببخشین من تصادف کردم طرف براش 100 ملیون دیه در اومده مخاستم ببینم قسط بندی میشه اگه قسط بندی بشه هر ماهی چقدر میافته

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتوان دادخواست اعسار و تقسیط را درخواست نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بیمه نداشته باشید ، قسط بندی میکنند و میزان اقساط بستگی به میزان در آمد شما دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوان دادخواست اعسار و تقسیط را درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اعسار را مطرح نمایید و در صورت صدور حکم اعسار تقسیط خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر معسر باشید تقسیط می شود معمولا درصدی پیش پرداخت و مابقی بطور اقساط که به نظر قاضی بستگی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر معسر باشید تقسیط می شود معمولا درصدی پیش پرداخت و مابقی بطور اقساط که به نظر قاضی بستگی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از پذیرش اعسار قسط بندی می گردد