مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه برای کودک تازه به دنیا اومده

بنده دارای یک همسر و یک فرزند می باشم و یک شناسنامه دیگه داشتم با همون شماره سریال که با اون شناسنامه هم یک زن گرفتم که ثبت رسمی شده . حالا بچه دار شدیم از زن‌دوم‌. برای شناسنامه گرفتن به ثبت احوال مراجعه کردم که فهمیدن دو تا شناسنامه بوده قبول نکردن شناسنامه بدن. گفتن شناسنامه جعلیه. حالا برای شناسنامه بچه چکار کنم. نمی‌خوام کسی هم از این ماجرا باخبر بشه

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق ثبت احوال پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید