مشاوره حقوقی رایگان - ابطال هيئت مديره

با سلام و احترام
در مجتمع ١١٦ واحدي ساكن هستيم
و هيئت مديره ٥ نفره به همراه سه نفر علي البدل در ارديبهشت ماه انتخاب شدند، سه نفر از اعضاي هيئت مديره در مقاطع مختلف استعفاي خودشون رو اعلام كردند، حال با توجه به اينكه اين سه نفر در مقاطع زماني مختلف استعفاء خودشون رو اعلام كردند و نظر به تبصره يك ماده ١٦ آيين نامه اجرايي قانون تملك كه عنوان كرده "در صورت استعفاي سه نفر از اعضاء ، بايستي مجمع برگزار و مجددا هيئت مديره انتخاب شوند" ايا مي توان از علي البدل سوم استفاده كرد يا بايد مجددا راي گيري كرد؟
با تشكر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می‌باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون اعضای علی البدل مشخص شده اند میتوان از انها استفاده کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اعضای علی البدل باید به تکلیف خود عمل کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام چون اعضای علی البدل مشخص شده اند میتوان از انها استفاده کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید از اعضای علی البدل جایگزین شود