مشاوره حقوقی رایگان - خرید منزل مسکونی با قولنامه عادی

با سلام و خسته نباشید بنده قسمتی از منزل مسکونی پدرم را درزمان حیاتش سال 81طبق قولنامه عادی تنها با امضا واثر انگشت پدرم بدون شاهد خریداری نمودم ملک فوق در ان زمان فاقد سند ثبتی بود و بعد از دوسال سال 83سند دار شد پدرم در سال 96 فوت شده
است الان وراث قولنامه را قبول ندارند دادگاه هم رفتم الزام به تنظیم سند نمودم قاضی رد دادخواست کرد عنوان نمود دادخواست الزام به سند اشتباه است بایستی نسبت به مقدار ملک خریداری شده ابطال سند نمائی چون ملک در زمان خرید شما فاقد سند ثبتی بوده ولی دو سال بعد سند دار شده وبایستی همان موقع سند میگرفتی والان باید ابطال سند به میزان قولنامه انجام دهید بعضی وکلا میگویند قاضی درست گفته برخی عنوان میکنند چون سند طبق ماده 21 قانون ثبت است نمی توان سند را باطل نمود و الزام درست بوده لطفا بنده را راهنمائی نمائید با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست اثبات مالکیت و ابطال سند مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات بیع و اثبات مالکیت و ابطال سند رسمی به میزان سهم شما و الزام به تنظیم سند رسمی .... دانگ از ملک ، را اقامه نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اثبات مالکیت و ابطال سند مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت بهتر است بر اساس نظر قاضی مربوطه دادخواست دیگری تقدیم کنید