مشاوره حقوقی رایگان - حقوق جانبازان

سلام
من همسر جانباز متوفی و متولد سال پنجاه و دو هستم با دو فرزند یکی دختر و دیگری پسر
همسرم جانباز پانزده درصد بود و قبل از اینکه که فوت کنه هیچ دریافتی اعم از کمک معیشتی و مستمری نداشت ولی بعد فوت او که شد (جانباز بیست و پنج درصد متوفی) ما از بنیاد شهید کمک معشیتی میگیریم و از بنیاد گفتن که مستمری به ما تعلق نمیگیره

میخواستم بپرسم هیچ راهی برای درخواست اخذ مستمری برای ما وجود نداره؟
ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چرا حتما به بنیاد مراجعه و پیگیری کنید تعلق می گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حتما به بنیاد مراجعه و پیگیری کنید