مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ماده 38 هست که برای بنده در سال99 هیچ افزایشی پیدا نکرده است (علت چیست)

بسم الله الرحمن الرحیم (سلام علیکم)
باعرض ادب و احترام خدمت کارشناسان محترم. احترامامی رساند که اینجاب جانباز و فرزنده شهید از استان آذربایجان غربی شهرستان میاندوآب. بنده از سال 64 در منطقه وفا و عراق و در عملیات ولفجر هشت به درجه جانبازی نایل شدم و الان هم حقوق بگیر و ماده 38 هستم و از خوده بنیاد شهید حقوق دریافت میکنم سوال در رابطه با همین ماده 38هست که افزایش داشت ولی برای بنده هیچ افزایشی نداشت و همان حقوقی که از اول 99 دریافت میکنم به مبلغ 5میلیون نود هزار و خورده بود و الان هم همین حقوق را دریافت میکنم درحالیکه با این ماده 38 و افزایش های که داشت بایستی به حقوق بنده هم فرق میکرد ولی هیچ فرقی نکرده است درحالیکه هم از ماده 38 و هم حالت اشتغال از کمیسیون پزشکی بنیاد شهید را دارم البته ناگفته نماند تنها دوتاموفه برای بنده در مهرماه 99 در فیش حقوق بنده زده بودند و در فیش آبان ماه هم خبری از اون دوتاموفه هم نبود بنده از شما کارشناسان محترم خواهش میکنم که جواب بنده بدهید تا اطلاعی از حقوق خودم داشته باشم. باتقدیر و تشکر
جانباز و فرزنده شهید

پاسخ ها :

افزایش حقوق جانبازان ماده 38 قانون ایثارگران افزایش حقوق جانبازان حقوق جانبازان جانباز فرزند شهید