مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوق بازنشستگی

سلام من جانباز 54 درصد ارتش پارسال به کمیسیون 120مراجعه و حکم حقوقم از بند ج ماده 108 به بند الف ماده 107 تغییر کرد اما هیچگونه تغییری در پرداخت حق 30 سال بازنشستگی به من ندادند آیا راهی هست بتوانم پیگیر حقوقم شوم

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

سلام
ابتدا از طریق اداره مربوطه پیگیری فرمایید.
اگر پاداش بر اساس میانگین حقوق جدید تعلق نگرفت، شکایتی با عنوان الزام اداره مربوطه بر اعمال میانگین حقوق بر اساس حقوق اصلاح شده جدید، در محاسبه پاداش بازنشستگی تقدیم فرمایید. به طرفیت اداره متبوع وسازمان بازنشستگی متبوع