مشاوره حقوقی رایگان - جانیاز 50 درصد حکم حالت اشتغال دارم شاغل فرهنگی

باعرض وسلام وخسته نباشی این جانب حکم حالت اشتغال دارم و شاغل فرهنگی تا سال 86 حقوق می گرفتم از بنیاد شهید بدون آنکه به من و امثال من بگویند حقوق ما را قطع کردند رفتم پیگیری کردم گفتند چون شما کارمتد دولت هستین یک جا باید حقوق بگیرید در صورتی قانون جامع ایثارگران مصوب مجلس و تائید شورای نگهبان قطع حقوق جانبازان حالت اشغال شاغل را خلاف قانون می داند فقط من نبودم مثل من بیش از 32 نفر بودند که عده ای از جانبازان رفتند دیوان عدالت شکایت کردند بر علیه بنیاد شهید در زمان ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد که ریاست بنیاد ... بود که خود رئیس بنیاد شهید دستور قطع حقوق ما جانبازان را داده بود بر خلاف قانون آنقدر جانبازان حالت اشتغال شاغل در جلوی بنیاد شعید تجمع کردند تا با پیگیری نمایندگان سال 91 قانون جامع ایثارگران در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شده است که طبق تبصر 2 ماده 39 حقوق جانبازان حالت اشغال شاغل که قبلا قطع شده بود از این تاریخ برقرار شود که اقای محمود احمدی نژاد این قانون را به بنیاد شهید ابلاغ نکرده باز هم تجمع تا این که دوره ریاست جمهوری حسن روحانی آمده در بدو ورود قانون جامع ایثارگران مصوب مجلس و تائید شورای نگهبان را برای اجرا به بنیاد شهید ابلاغ کرده تا کنون ما جانبازان موفق نشدیم تعداد زیادی از جانبازان رفتند در دیوان شکایت کردند و حکم محکومیت بنیاد شهید را گرفتند و معوقه سال های گذشته را هم دریافت کردند علاوه بر حقوق اداره مربوط حقوق جانبازی را هم می گیرند سوال اینجا آیا قانون برای همه یکسان نیست چطور من جانباز 50درصد هستم حکم حالت اشغال دارم همکار جانباز 25 درصدشاغل فرهنگی هم حقوق محل کار را می گیرد و هم حقوق جانبازی یا دوستم جانباز 35 درصد کارمتد بهداشت آقا هم چتین حقوقی می گیرد این جانب با همکار صدیق شما اقای ... که خودش از جانبازان کشور عزیز ماست من تمام مدارک را برایش ارسال کردم تعجب کرده حتی گفته من تاکنون این قانون را ندیده بودم چون قبلا نوشته بود در جواب درخواست من جانبازان حالت اشغال شاغل فقط می تواند از محل کار خورش حقوق بگیرند با دو رتبه بالاتر در صورتی این قانون برای رزمندگان هم قابل اجراست ربطی به حقوق جانبازی ندارد حتی اقای ...که قبلا قائم مقام بنیاد شعید بودند و یکی از جانباز و آزادگان 8 سال اسارت هستند و یک از حقوقدان ترازاول هستند بارها از حقوق ما دفاع کردتد که بنیاد شهید خلاف عمل می کتد الان هم مشاور رئیس بنیاد شهید هستند می توانید از همکار بزرگوارتان اقای وکیل ... سوال کنید که آیا چنین قانونی تصویب شده در مجلس که بنیاد شهید خلاف می کند حقوق ما را نمی دهد حتی همکار دیگر شما نوشته در جواب چون پول ندارند بهانه جویی می کند یعنی چی یعنی یک عده که کسی را ندارند نباید حقوق بگیرند من بخداوند سوگند یاد می کنم کسی از شماها بزرگ واران بتواند حق و حقوق اینجانب را بگیرند حاضرم هرچه طلب دارم تقدیم کنم حاضرم تا لحظه آخر حق دفاع کند هرچه طلب دارم نوشجان او باشد هر چه مدارک می خواهد من وظیفه دارم بدم شمارا به فاطمه زهرا قسم از سال 93 بدون همرا نمی توانم بیرون بروم حتما باید یکی همرا من باشد چون تعادل ندارم همه از اثرات جنگ می باشد شب و روز 24 ساعت 23 تا قرص جوربه جور و دوتا آمپول باید بزنم اروزی خواب از سال 93 دارم شب ها تا صبح فقط دیوار را نگاه می کنم و گریه چرا و برای چی و افسوس زرنگتر ین دانش آموز آن زمان مدرسه بودم تا سوم دبیرستان با معدل 20 سال چهارم رفتم جنگ این عذاب را می بینم آنقدر زخم زبان خوردم حاضرم و از خدای مهربان می خواهم مرگ زیبا ترین اروزی من هست دیگر توان ندارم اروز رفتن به بیرون را دارم خدایا هیچ مردی را جلوی زن و بچه شرمنده نکن بخدا با گریه می نویسم دوستان دوران تحصیل من کجا هستند من یک نوزده نداشتم ولی سال چهارم بعد از مجرویت گرفتم باور بکنید تمام مطالب کتاب برایم سیاه شده بود باور بکنید دوسال طول کشیده من دیپلم خودم را بگیرم بعداز مجروحیت حاضرم مدارک تحصیلی خودم را از اول دبستان تا سوم دبیرستان برایتان ارسال کنم کتاب هرگز به دبیرستان نمی بردم فقط یک دفتر 100 برگ داشتم تمام مطالب مهم را یاد داشت می کردم بدن گفتند آهن نیست سن 14 سالگی هنوز به سن بلوغ نرسیده کلیه چپ را در جنگ از دست دادم من دربیمارستان بستری بودم زمان جنگ بود فر ای آن روز سال 62 داشتم از بیمارستان مرخص می شدم که هواپیما عراق آمده آن بخشی که من بستری بودم به موشک بسته بیمارستان امام خمینی تبریز تمام اعضای بدنم پر از ترکش بیش از 89 نفر همه پرپر شدند سوختن ای کاش من بجای آنها می رفتم چرا عزیزان من افتخار می کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام و عرض ادب، طبق قانون فوق باید بنیاد حق شما را پرداخت کند وشما هم باید مثل سایرین به دیوان عدالت اداری شکایت کنید وحکم بگیرید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میتوانید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصورت تضییع حقوق شما میتوانید از طریق دیوان اقدام نمایید