مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم همسرم

باسلام
خانمی هستم که سه سال از ازدواجم میکذره
همسرم خیلی رفیق بازی میکنه که من بارها اظهار ناراحتی کردم و دعوامون شده
تو این دعوا ها بارها فحاشی کرده و وسیله سمتم پرت کرده و شکسته (تماما جهیزیه خریداری شده توسط خانواده خودم)
تو دعوا آخر دستگاه گریل پرت کرده که صورتم پاره و کبود و دستم خراشیدگی و پارگی و کبودی داره و چند بار از خونه انداخته بیرون(همسایه ها شاهد هستن)
در ضمن خودم شاغلم که تمام حقوق منو خرج میکنه و بعضی وقتا ی پولی بده ( سالی یکبار کلی منت میزاره)
میخواستم ببینم شکایت کنم نتیچه ش چی مشه؟؟ شکایت کنم و مهریه اجرا بزام چی؟
در ضمن همسرم چند سالی هست بازار مالی کار میکنن چیزی به نام شون ندارن همه سرمایه ش در قالب بین کویت در لجرشو (کیف پول دیجیتال) هستش
مشتریایی که ارز بخوان ازش پول میزنن که ارز بخرن همسرم همیشه شماره کارت منو میده (میشه ادعا کنه اون پول بایت خرجی من داده؟؟)
آیا میتونم برای گرفتن مهریه اقدام کنم و چیزی میتونم اثبات کنم برای سرمایه ای که دارن؟
میشه تمام سوال های منو لطف کنید جواب بدید
ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت نمایید و نامه برای پزشکی قانونی بگیرید و سپس دادخواست مطالبه نفقه را اقامه نمایید و درخواست اجرای مهریه را نمایید و ...

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید نفقه و مهریه خود را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه و مهریه را می توانید مطالبه کنید.