مشاوره حقوقی رایگان - اینستاگرام

سلام وقت بخیر...همسرم پیج اینستاگرام بدون رضایت من داشته و متوجه شدم با کسی در دایرکت ارتباط داشته پیج با شماره خودشه...وقتی بهش گفتم دایرکتو پاک کرد و پیج رو دی اکتیو کرد و الان آیدی رو میزنم دیگه پیج نمیاد...دلیت اکانت نکرده فقط دی اکتیو کرده...میخواستم بدونم اگر ازش شکایت کنم میتونن پیجش و دایرکتاشو برگردونن تا ثابت کنم خیانت کرده؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر . به صرف شک داشتن به کسی نمی توان چنین تقاضایی از ملیس فتا کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سلام خیر . به صرف شک داشتن به کسی نمی توان چنین تقاضایی از پلیس فتا کرداگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر امکان بازگشت نمی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر . به صرف شک داشتن به کسی نمی توان چنین تقاضایی از ملیس فتا کرد