مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

بنده در یک شرکت نظامی کار میکردم که از انجا استعفا دادم و انها به خاطر ترک کار و خسارت هزینه آموزش به مبلغ 32 میلیون تومان در دادسرای نظامی از بنده شکایت کردند و دادسرای نظامی در رای نهایی بنده را به منع تعقیب به خاطر ترک کار و به خاطر خسارت رای به پیگیری شرکت از طرق حقوقی حکم داده است و بنده نیز که قبلا به خاطر حق و حقوقم از اداره کار با طرح شکایت بدوی که منجر به حکم نهایی در هیئت اختلاف گردیده و منجر به صدور اجرای حکم به دادگستری مبلغ 5.7 میلیون تومن طلب من از شرکتو همچنین ان هیئت ترک کار بنده را نیز به خاطر شرایط اعلام شده در دادگاه موجه دانسته اند ایا با این اوصاف دوباره میتونن نسبت به خسارت ادعا شده به بنده شکایت بکنن و نتیجه چی میشه؟

با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای راهنمایی و توضیحات لازمه از طریق پنل با وکلا تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی بیشتر دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شرکت بابت خسارت می تواند از طریق حقوقی شکایت‌نماید البته خسارت وارده را باید ثابت کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید