مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و رد مال

سلام. من شهریور سال 1399 ازم 120 میلیون کلاهبرداری شده و این آقای کلاهبردار توی دادگاه اقرار کردند که اینکارو کردن، نا گفته نمونه که ایشون پنج ساله که کارشون همینه و دارای سابقه هستن و علاوه بر من چند شاکی دیگه هم دارن .15 روز پیش رای قطعی دادگاه با این عنوان که (( آقای کلاهبردار محکوم به 4 سال و یک روز حبس تعزیری و رد مال 120 میلیون من شد)) صادرشد .حالا ایشون با اینکه میلیاردره میگه نداره پولمو بده، الان تکلیف چی میشه؟ و اینکه من پولمو به نرخ روز میخوام باید چیکار کنم؟ ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مالی از ایشان یافت نشود تقاضای اعسارش پذیرفته می سود . برای خسارت تاخیر باید از دادگاه حقوقی اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مالی از ایشان یافت نشود تقاضای اعسارش پذیرفته می سود . برای خسارت تاخیر باید از دادگاه حقوقی اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر مالی از ایشان یافت نشود تقاضای اعسارش پذیرفته می سود . برای خسارت تاخیر باید از دادگاه حقوقی اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مالی از ایشان یافت نشود تقاضای اعسارش پذیرفته می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مالی از ایشان یافت نشود تقاضای اعسارش پذیرفته میشود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مالی از ایشان یافت نشود تقاضای اعسارش پذیرفته میشود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه مالی از او یافت نشود اعسارش پذیرفته میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید ابتدا اموال ایشان را شناسایی و به اجرا احکام معرفی نمایید تا توقیف بشود یا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان صدور حکم اعسار در این خصوص وجود دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان صدور حکم اعسار در این خصوص وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتیکه مالی از او یافت نشود اعسارش پذیرفته میشود