مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم برای بار دوم

سلام
من یک بار تغییر اسم داشتم و به مریم تغییر دادم
ولی از کودکی همه مرا له اسم باسمه می شناسند آیا راهی هست که برای بار دوم تغییر اسم داشته باشم و به نامی که مرا صدا میکنند و مانوس هستم تغییر داشته باشم.
حتی از طریق رای دادگاه
با تشکر از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.