مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مجدد اسم

سلام.
حدود 1 و نیم سال پیش اسمم رو از اکرم به هانا تغییر دادم و از همان اول بشدت پشیمان شدمو چند بار به ثبت احوال مراجعه کردم ولی مخالفت شد . شنیدم از طریق دادگاه هم ممکن نیست ، ولی من مسر به تغییر اسمم به اسم قبل یا یک اسم مذهبی دیگر هستم ، ایا امکان پذیر است، هر راهی که ممکن هست رو به من نشان دهید ، دچار افسردگی شده ام. متشکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا خیر اما ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یک سال و نیم بعد از تغییر نام مجدد باز پشیمان خواهید شد بهتر است بدوا با یک روانشناس مجرب مشاوره نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام امکان تغییر نام فقط برای یک بار ممکن و میسر لست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر امکان آن وجود ندارد. با این حال از ثبت احوال و دادگاه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام امکان تغییر نام فقط برای یک بار ممکن است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است اول تصمیم بگیرید تا بعدا پشیمان نشوید