مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق دادن به زن برای برگشت به زندگی

سلام من و خانم مشکل پیدا کردیم خانم طلاق میخواست. من میخواستم برگرده اشتی کنیم . خانم گفت وکالت طلاقی بهم بده شب بیا خانه پدرم دنبالم برمیگردم اگه اشتباهت رو یک بار دیگه تکرار کنی میرم طلاق میگیم _ منم قبول کردم وکالت طلاقی بهش دادم که تو هیچ مرحلهی احتیاج به اجازه من نداشته باشه حق عزل هم از خودم گرفتم. رفتم دنبالش زده زیر حرفش میگه من گفتم وکالت بده شب بیا حرف بزنیم . میگه خودت دادی به من چه - بهش میگم گولم زدی. من وکالت دادم که برگردی میگه گولت نزدم میخواستی وکالت ندی . من درخواست فسخ دادم سوالم اینه ما تو ماشین حرف زدیم دونفر از اشنا شاهد هستن که پیشنهاد داده که وکالت طلاق بدم باهام اشتی نکه بعد رفتیم بهش وکالت دادم. من در دادگاه تجدید نظر تمکین در شورای حل اختلاف هم نوشتم که حاضر هستم وکالت طلاق بهش بدم که برگرده خانه اگه اشتباهم رو تکرار کردم بره طلاق بگیره . این رو تو دادگاه بگم میتونه برای فسخ وکالت خوب باشه دوتا شاهد هم دارم . این جور موردی بوده که فسخ یشه ؟ یا امیدی نیست

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما خواهد شد