مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

خداقوت،من حدود یک سال پیش به خانومم حق طلاق دادم و حالا میخواهم بدونم میتونم حق طلاقی که به همسرم دادم را باطل کنم یا بی اعتبار کنم که نتواند برود طلاق بگیرد؟آیا واقعا راهی هست؟
سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما تکراری می‌باشد به آن پاسخ داده شد که اگر در سند ازدواج درج شده است خیر اگر وکالت‌نامه داده‌اید می‌بایست وکالت نامه بررسی شود

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

بستگی دارد وکالت در طلاق را با چه شرایطی واگذار کردید... مشروط بوده ... موجل بوده .... بلاعزل بوده....

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر در متن وکالت نامه حق عزل خود را اسقاط نکرده اید میتوانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکالت بلاعزل باشد معمولاً کاری نمیشه کرد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بستگی به متن وکالت دارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به نحوه تنظیم متن وکالت نامه دارد.
اگر وکالت بلاعزل باشد نمی توانید کاری انجام دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن وکالت نامه باید بررسی شود تماس بگیرید تا آیتم ارسال مدارک برای شما فعال شود با بررسی وکالت نامه پاسخ مناسب به شما ارائه خواهد شد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر در دفتر اسناد رسمی تنظیم گردد امکان ابطال آن وجود ندارد

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

در صورتیکه به زوجه وکالت بلاعزل محضری نداده باشید میتوانید
در غیر این صورت،بدون رضایت زوجه امکان پذیر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر امکان بطلان وکالتنامه وجود
ندارد مگر در ‌موارد خاص

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که اعطای وکالت بلاعزل رخ داده باشد شما نمی‌توانید وکالت را منتفی نمائید.

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام اگر وکالتنامه بلاعزل باشه نمیتوان کاری کرد.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

خیر. سند ازدواج یک سند رسمی و مفاد آن لازم الاجرا است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام درصورتی که وکالت بلاعزل باشد حق طلاق قابل باطل کردن نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وکالت بلاعزل داده‌اید یا در ضمن عقدنامه چنین حقی به ایشان داده‌اید خیر

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر به وجه ملزمی آن حق اسقاط شده باشد در قرارداد وکالت دیگر نمی‌توانید از آن رجوع کنید مگر آنکه همسرتان هم راضی باشد