مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام
من و همسرم 11 سال زندگی مشترک داشتیم. چندسال پیش به خانومم وکالت طلاق دادم؛ چند ماه پیش متوجه شدم که همسرم با مردی رابطه دارد و وقتی پیامها و تماسهاشون توی واتس اپ رو دیدم، رفت خونه پدرش و جلوی پدر و مادرش اعتراف کرد‌.
با اون وکالتی که بهش دادم درخواست طلاق داد‌. حکم عدم سازش از مشاوره اومد ((توی حکم نوشته که با تماس های مکرر و عدم همکاری زوج؛ در صورتی که اصلا با من تماسی گرفته نشد چون همسرم شماره ای که اعلام کردن شماره من نبود)) مطمئنا چندروز دیگه دادگاه طلاق خواهیم داشت و با این حکم مرکز مشاوره حتما حکم طلاق میدن.
از طرفی همسر بنده کماکان با اون لجن در ارتباطه
من میتونم از مرکز مشاوره شکایت کنم؟
میتونم نسبت به وکالت طلاق اعلام پشیمانی کنم؟
چه راهی برای جلوگیری از طلاق میتونم انجام بدم
ممنون میشم کمک کنید و لطفاً جوابم رو زودتر بدید
متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان طرح شکایت علیه مرکز مشاوره هست
وکالت را نمیتوان باطل کنید مگر اینکه قابل وکالت قابل عزل باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبل از ثبت طلاق می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر وکالت بلاعزل باشد امکان عزل زوجه از وکالت یا باطل کردن وکالت را ندارید ولیکن میتوانید طرح شکایت کیفری با عنوان رابطه نامشروع مطرح نمایبد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید شکایت کنید.اگر وکالت بلاعزل باشد امکان عزل و ابطال وکالت نیست.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
قبل از ورود به موضوع طلاق میتوانید نسبت به موضوع رابطه نامشروع اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میتوانید نسبت به موضوع رابطه نامشروع اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام قبل ازطلاق میتوانیدبه عنوان رابطه نامشروع شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر خیر و وکالت در طلاق قابل ابطال و قابل فسخ نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به فرض مرکز مشاوره را هم محکوم کنید تاثیری روی روند طلاق ندارد نهایتا شما هم در جلسات مشاوره حاضر می شدید اگر خانم شما راضی به ادامه زندگی نمی شد باز هم مرکز مشاوره گواهی عدم سازش صادر می کرد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بهتر است مسالمت آمیز جدا شوید ادامه زندگی با این روند جز فرسایش روحی ثمری نخواهد داشت
اگر وکالت بلاعزل باشد و اختیارات کامل داشته باسد امکان عزل و ابطال نمی باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر نمی شود وکالت را باطل یا بلا اثر کرد.