مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مرکز مشاوره

سلام وقت بخیر من تقریبا 2 ماه پیش برای مشاوره با مرکز مشاوره تلفنی ...تماس گرفتم بازاریابشون بعد از کلی چرب زبونی گفت باید کل مبلغ 8 جلسه مشاوره پرداخت کنی گفتم امکانش هست 2 جلسه رو پرداخت کنم اگر اکی بود الباقی رو واریز کنم گفت نه اگر راضی نبودین مبلغ عودت داده میشود و بعد از 3جلسه مشاوره خواستم الباقی جلسات کنسل کنم چند بار زنگ زدم گفتم شماره شبا توی واتساپ بفرستید و در وویس هم دلیل انصرافتون بگین خبری ازشون نشد چند بار زنگ زدم گفتن شلوغ هستند توی واتس اپ جواب میدهند و خبری نشد تا اینکه امروز تماس گرفتم میگن هزینه عودت داده نمیشود. آیا میتونم شکایت کنم؟نتیجه ای دارد شکایت کردن میتونم پولم رو پس بگیرم؟ برای شکایت کجا باید بروم؟

پاسخ ها :

شکایت از مرکز مشاوره پس گرفتن وجه از مرکز مشاوره عدم استرداد وجه استرداد وجه