مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام خسته نباشید
همسرم چند سال قبل من برد دفتر اسناد تا حق طلاق امضا کنم اون زمان فک میکردم این حق زمانی داره ک من بهش خیانت کنم ولی تازه متوجه شدم سرم کلاه رفته و ی حق طلاق محکم از من گرفته الان ک اختلاف داریم اون می‌تونه هرزمان دلش خواست طلاق بگیره و جهیزیش ببره؟آیا رضایت من مهمه یا نه؟راهی هست این حق طلاق باطل بشه؟
ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اگر وکالت در طلاق بلاعزل نباشد زوج (موکل) می تواند به دفترخانه تنظیم کننده سند مراجعه کند و وکیل را عزل کند دفترخانه مراتب عزل به اطلاع وکیل خواهد رساند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ شما بستگی به متن وکالت نامه ( حق طلاق) شما دارد .
تماس بگیرید و تصویر آن رادبرای من ارسال کنید تا توضیحات لازم به شما ارائه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوجه با
داشتن وکالت در طلاق
میتواند در هر زمان که بخواهد دادخواست طلاق بدهد و
و وکالت در طلاق هم قابل ابطال نیست مگر
و در مورد مهریه و
جهیزیه و نفقه هم باید مفاد وکالت نامه مطالعه نماییم که آیا وکالت در طلاق در مقابل بذل
حقوق مالی زوجه بوده است یا خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت بررسی حقوقی وکالتنامه تنظیمی بایستی مدارک و مستندات شما رویت تا راهکار مناسب حقوقی ارائه گردد