مشاوره حقوقی رایگان - زمین چند بار فروخته شده

درود وقت بخیر

زمینی به متراژ 1150 متر وجود داشت
که این زمین واگذاری مسکن مهر بوده و شش دانگ هست ، این زمین را دولت با یک زمین دیگر از فردی جابجا کرده هست (یعنی زمین در جای دیگر از فرد گرفته و این زمین را به اون فرد جایگزین داده است) و این زمین
چهار مرتبه خریدو فروش شده بود که بنده (خریدار پنجم) 1چهارم آن را که به متراژ 285 متر بود خریدم. فروشنده فقط قولنامه خودش با فروشنده سومو به در بنگاه به ما تحویل داد، در قولنامشان نوشته بود که فروشنده سوم برگ واگذاری و وکالت‌نامه را در اختیار فروشنده چهارم قرار داده. «ولی این فروشنده به ما می‌گویند پیش من نیست و فروشنده قبلی به من نداده که من به شما بدم و من 1 قواره از چهار قواره زمین مو فروختم به شما، بقیه قواره هارو خواستم بفروشم بقیه خریداران هم همینا رو از من میخوان من از کجا بیارم حتی من درخواست کپیشو هم کردم گفتن اصلا پیش من نیست». و قولنامه های خرید و فروش این زمین(نفر اول ب دوم ، دوم به سوم) رو هم به ما نداده است،

در حال حاضر فقط مدارکی که ما در اختیار داریم
1-وکالت نامه محضری صاحب اصلی زمین به خریدار دوم، و خریدار دوم به چهار ، و خریدار چهارم به بنده در دفتر اسناد رسمی
2- قولنامه فروشنده سوم به چهارم
3- قولنامه فروشنده به بنده در بنگاه

4- کپی برابر اصل خرید و فروش نفر دوم به سوم «که من خودم به بنگاهی که خریدار دوم زمین رو فروخته بود به نفر سوم رفتم و کپی از اون معامله گرفتم و آن را برابر اصل کردم.»

با وجود داشتن مدارک مذکور خرید من درست است یا ناقض؟
آیا امکان وقوع این مورد که بنده با وجود نداشتن قولنامه های قبلی این زمین، خریداران قبلی این زمینو به شخص دیگه ای بفروشند وجود دارد؟
لطفا راهنماییم کنید،تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لطفا سوال خود را مختصر مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوالهای طولانی را در مشاوره تلفنی با وقت مناسب مطرح بفرمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اول شما حتما باید تمام مبایعه نامه های قبلی را از خریدار بگیرید ، با این مبایعه نامه آخر ، مالکیت شما ممکن است در آینده دچار مشکل بشود
و فروشنده قبلی ، میتواند زمین را به اشخاص دیگر انتقال بدهد و