مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو جهت بدهی

با سلام. بابت بدهی دوستم که بازداشت شده بود بنده سند خودرو در دادگاه توقیف کردم که دوستم آزاد بشه تا بدهی خودشو تا 72ساعت پرداخت کنه-اگر دوستم نتونه مبلغ بدهی خودشو پرداخت کنه میتونم با بردنش به دادگاه، خودرو را از توقیف بودن دربیارم -لازم به بیان میباشم که در دادخواست من جهت توقیف خودرو اشاره شده بود که در صورت پرداخت نکردن بدهی خودرو به مزایده گذاشته میشود؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با معرفی و حضور وی نزد مقام قضایی از ماشین رفع توقیف نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر پرونده حقوقی بوده و شما به عنوان ثالث این مال را معرفی کرده اید خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی باید ایشان را به دادگاه معرفی و تسلیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله باید ایشان را معرفی تا رفع توقیف گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله باید ایشان را معرفی کنیدتا رفع توقیف شود.