مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

باسلام خدمت وکلای عزیز
ماشین بنده بخاطر چک برگشتی توقیف شده و کارشناسی هم شده
اول اینکه نحوه و مدت زمان اجرای مزایده بعد از ارسال نظر کارشناس به چه صورتی است
دوم اینکه آیا در مدت زمان مابین ارسال نظر کارشناس تا زمان برگزاری مزایده ، می توانم مبلغ بدهی رو واریز و مانع از برگزاری مزایده شوم
باتشکر

پاسخ ها :

جلوگیری از مزایده خودرو با پرداخت بدهی جلوگیری از مزایده خودرو مزایده خودرو بابت بدهی پرداخت بدهی مزایده خودرو