مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

سلام.من یه پسر 17 ساله هستم.از زمانی که حافظه ام یاری میکنه ، تو دعوا و جر و بحث و فحش و داد و فریاد بزرگ شدم.برادر بزرگ ترم برای همین موضوع ، از خونه ترد شد و دیگه پیش ما نیست.من تا الان جزو معدل های برتر بودم و از بهره هوشی بالایی هم برخوردارم ولی به خاطر همین مشکلات هیچ آرامشی ندادم و تمرکز برای انجام کار هام ندارم.واقعا از پدر و مادرم و محیط خونه بیزارم.والدینم یک بار طلاق گرفتند و بعد از یک سال دوباره به هم برگشتند و دوباره همون ماجرا شد.از لحاظ روحی داغونم ، خواستم برم سمت خودکشی که یکی از دوستانم اجازه این کار رو نداد.صبر من خیلی زیاده ، ولی واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم . زندگیم داره داغون میشه ، آینده ام داره خراب میشه
راهی هست که من به صورت قانونی مستقل بشم و از پدر و مادرم بخاطر نبود آرامش در خونه شکایت کنم؟
لطفا اگه میتونم مستقل بشم ، بگید
خیلی ممنونم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،فعلا با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید اما در سن هجده سالگی که سن رشد است شما از نظر قانونی می توانید مستقل زندگی کنید.موفق باشید.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام اگر به سن قانونی رسیده اید بله میتوانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید