مشاوره حقوقی رایگان - در انتظار ثبت زمان ابلاغ تبادل لوایح

سلام در هیات عمومی دیوان عدالت اداری پرونده ای دارم که طی آن از شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی که بخشی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری است شکایت کرده ام. در ابتدا طرف شکایت من وزارت علوم بوده و به یکی از مصوبه هایی که در یکی از جلسات شورای سنجش و پذیرش دانشجو تصویب شده شکایت کردم. مدت 34 روز به وزارت علوم زمان داده شد که تبادل لوایح انجام داده و تصویر مصوبه مورد شکایت را به دادگاه ارائه نماید. طی این مدت وزارت علوم تصویر مصوبه را ارایه نداده و در اصل نقص پرونده رفع نشده است. پس از پایان مهلت 34 روزه که 27 آبان ماه امسال بود در تاریخ 6 آذر مجدد پرونده ام به حالت تبادل لوایح تغییر یافت و این دفعه به طور خود به خود سنجش و پذیرش دانشجو به عنوان طرف شکایت تعیین شد. در تاریخ 6 آذر ثبت تبادل لایحه صورت گرفته اما وضعیت پرونده به صورت در انتظار ثبت زمان ابلاغ تبادل لوایح است. سوال بنده این است که آیا در این مرحله به شورای سنجش و پذیرش دانشجو نیز 34 روز وقت داده میشود که تصویر مصوبه مورد شکایت را ارائه دهد یا زمان کمتری داده خواهد شد؟ و اینکه به چه دلیل در سامانه دیوان عدالت اداری زمان ابلاغ ثبت نمیشود؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید متشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون آیین دادرسی در دیوان عدالت اداری طرف شکایت یک ماه مهلت دارد تا پاسخگوی شکایت شما باشد در غیر اینصورت شعب دیوان بدون در نظر گرفتن دفاعیه طرف شکایت تصمیم نهایی خود را اخذ خواهند نمود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون در دعاوی در صلاحیت
دیوان عدالت ، سازمان دولتی ، فقط یک ماه مهلت خواهد داشت که لایحه خود را ارائه بدهد و پاسخ طرف مقابل را بدهد و این مدت هم تمدید نخواهد شد. و بعد از اتمام مهلت دادگاه رای خود را صادر خواهد کرد