مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ تبادل لوایح

سلام بنده از طریق دیوان عدالت اداری به یکی از مصوبه های شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در وزارت علوم تحقیقات و فناوری شکایت کرده ام.پرونده ام به هیأت عمومی دیوان عدالت اداری ارجاع داده شده است. پرونده خود را از طریق سامانه ساجد پیگیری میکنم.مدتی وضعیت پرونده من در انتظار تایید اداره تکمیل پرونده بود اما از دیروز وضعیت به ابلاغ تبادل لوایح، تغییر یافته است. در قسمت انتهایی صفحه پرونده من در سامانه ساجد در بخش نقص ها ، لوایح و استعلامات اینطور آمده است که نوع نقص: تبادل لوایح. توضیح: تصویر مصوبه. مربوط به: وزارت علوم تحقیقات و فناوری
سوال بنده این است که آیا من به عنوان شاکی باید مصوبه را ارایه دهم یا طرف شکایت که وزارت علوم است. متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید مصوبه را به دیوان عدالت ارائه بدهید در غیر این صورت قرار رد دعوا صادر خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شاکی مدعی حق است و باید دلایل و مدارک و مستندات را ارائه بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کسی که ادعای حقی می‌کند باید دلایل و مدارک خود را ارائه دهد