مشاوره حقوقی رایگان - حق تفکیک

من یک سال پیش از یک شخص یک خانه در روستا خریده ام که سند ششدانگ نیز داشته موقع نقل انتقال سند از دهیار نیز استعلام گرفته شده ودهیار نیز اعلام نموده انتقال سند بلامانع می باشد الان که جهت نصب علمک گاز نامه به دهیاری برده ام دهیار جدید اعلام میکند که صاحب زمین شما قبلن حق تفکیک زمین را نداده وباید شما حق تفکیک رابدهید .ایا دهیار میتواند این پول راقانونا از من بگیرد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد مدارک شما قابل بررسی جهت اظهارنظر حقوقی میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسناد مدارک شما قابل بررسی جهت اظهارنظر حقوقی میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دهیاری حق مطالبه پول را نخواهد داشت به بنیاد مسکن مراجعه نمایید