مشاوره حقوقی رایگان - حق تفکیک

ما سال 95 و92 معبر14و12 متری باز کردیم که تغییر کاربری بدیم و اینکه بعدا ساختوساز شد برامون امتیاز محسوب بشه امسال1401 است 200 اززمین سال87فروخته شده را حق کاربری و تفکیک میخواهندبگیرن چرا باید ما پول واریز کنیم وقتی آزادسازی داشتیم من شکایت دارم نزدیک هزار متر زمین آزادشده این بی انصافیه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مفهوم نیست در صورت می توانید نسبت به آن اقدام لازم را انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری و سپس دیوان عدالت پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری به این موضوع معترض شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام درصورت تمایل با بنده تماس بگیرید زیرا مستندات باید بررسی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، از طریق دیوان عدالت اداری به این موضوع معترض شوید