مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه رخ دادن در حین ثبت سند دست نوشته از زمان قبل از سال 1375

سلام و احترام ببخشید من پدربزرگم یک ملکی داشتند که این ملک رو به صورت دست دارِمی( به صورت دست نوشته) از زمان حدودا قبل از سال 1375 دادند به 2 تا از فرزندانشان ، در واقع به 2 تا پسرش داد بعد از مدتی ایشون به خاطر اینکه بدهی داشتند و این بدهی رو یه فرزند دیگرش شغل زرگری داشتند پرداختند و پدربزرگم نمیدونم حالا چرا اینکارو میکنه برای جبران بدهی همین زمینی که داد به همون 2 تا فرزندانش رو میاد به نام فرزند زرگرش میکند به صورت دست نوشته و حالا این فرزند زرگرش بعد از گم کردن سند اومده و سند المثنی گرفته از کل زمین ، 2 فرزندی که قبلا همین پدر بهشون زمین را داده بود از همون سال 75 تا الان در مغازه ای که در ان زمین ساختند ، کار میکنند .
الان نگرانی من اینجاست که اون شخصی که سند دارد میتواند اینارو از زمین بلند کنه؟؟ و بگه زمین مال منه و حکم تخریب بگیره؟؟
اگر بله چه راهی هست که بشه این مشکل رو حل کرد؟؟ چون اون فرزندی که سند داره تمایل نداره حق برادرانش را بدهد و ملک هایی که مغازه ساختند را به نامشان یا سرقفلیشان کند!

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح و قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است