مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی ملک

با سلام و عرض ادب
ملک تجاری که بعد از فوت پدر، شریکی که یک دونگ از اون سهم داشت ادعا کرد که یه دونگ دیگه هم داره و یه نوشته درحد یک جمله بدون وجه ثمن و شاهد ارائه کرد بعد از کارشناسی خط و جلسه گواه نوبت به کارشناسی ملک رسیده، ایا کارشناس ملک دادگستری از ما مبلغی بابت حق الزحمه طلب میکنند؟؟ و اینکه این پرونده تا کی طول میکشه که حل بشه یعنی بعد از کارشناسی ملک مشمول مراحل ادامه دار دیگه ای هم هست؟؟ ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که درخواست کارشناسی داده باید هزینه کارشناسی رو باید پرداخت کنه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شخص درخواست دهنده باید هزینه کارشناس را پرداخت کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست دهنده باید هزینه کارشناس را پرداخت کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درخواست دهنده باید هزینه کارشناس را پرداخت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درخواست دهنده باید هزینه کارشناس را پرداخت کند