مشاوره حقوقی رایگان - اضافه مساحت با شهرداری

سلا. پدر من سال 1380 زمینی را ساخته و پایان کار گرفته و در سال 1396 درخواست تبدیل سند دفترچه به سند تک برگ دادیم که در این مرحله اعلام شد که زمین مورد نظر 13 متر بیشتر ساخته شده است و باید اضافه مساحت را به شهرداری بپردازیم البته کل زمین های اون کوچه این مشکل را داشتند و تخلفی متوجه ما نبود فقط سوالی که دارم ما این 13 متر اضافه مساحت را شهرداری از ما به نرخ امروز یک متر زمین ان منطقه حساب میکند یا روش محاسبه دیگری دارد چون از سال 96 که این نظر را شهرداری داد تا الان به دلیل مشکل مالی اقدام نکردیم ایا قیمت اعلامی به نرخ سال 96 خواهد بود یا به نرخ اکنون
و در صورتی که توان پرداخت ان را نداشته باشیم ایا میتوانیم درخواست عقب نشینی دیوار حیاط را بدیم تا سند را دریافت کنیم
و سوال دیگری که دارم پدرم فوت کرده و سند دفترچه ای به نام پدر بزرگم خورده و پدر بزرگ ان را به من و خواهر وبرادرم وکالت بلاعزل داده با شرایط موجود برای درخواست کدام یک از ما باید اقدام کنیم من و خواهر برادرم که وکالت داریم یا پدر بزرگم که سند به نام ان هست
با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید برای موارد با شهرداری هماهنگ شوید