مشاوره حقوقی رایگان - اثر حکم اعسار در خسارت تأخیر تأدیه چک

با سلام و دورد به عزیزان وکلاء

یک زندانی مالی که محکومیت صور چک بلامحل داشت پس از اخدحکم اعسار بدون اجرای مفاد حکم متواری گردید اما پس از 2 سال دستگیر ولی با تعرفه مال توسط اشخاص ثالث ازاد گردید ..پس از فروش مال اجرای احکام مدنی تاخیر و تادیه بدهی محکوم علیه را تا زمان حکم اعسار محاسبه نمود( صرفنظر از خطای قصوری دادورز مربوطه ) و قاضی حدید اجراء که ریس شعبه صادر کننده رای اعسار هس پس از درخاست دادورز؛ پرونده اجرایی را به استنا ماه 522 مختومه اعلام نمود.

اینطور بنظر میرسد ریس شعبه مربوطه فقط به بخشی از حکم اعساراعتقاد دارد به بخشی دیگری از حکم که صراحتا قید گردیده [" یک چهارم کل مبلغ بصورت نقدی و مابقی بصورت اقساط ماهیانه به مبلغ.. و در صورت عدم پرداخت اقساط حداکثر تا سه ماه از تاریخ مقرر مابقی دین محکون علیه حال و موظف به پراخت یکجای محکوم به به خوانده هس"] اعتقادی ندارد زیرا بر فرض اگر برابر همین ماده حقوقی باشد محکوم به تا زمان پرداخت میبایست محاسبه میشد زیرا حکم اعسار نسبت به محکوم به بصورت مطلق نبوده بلکه اعسار به تقسیط بوده است.

غلارغم تلاش اینجانب مبنی براینکه محکومیت معسر ؛ مربوط به چک میباشد و قانونگذار ان را مستثناء از رویه جاری دانسته و از طرفی محکوم علیه ار اجرای مفاد حکم اعسارامتناع نموده و مدت زیادی متواری شده و حتی برابر رای وحدت رویه ( شماره 812 -1/4/1400 هیات عمومی یوان عالی کشور ) باید تاخیر تادیه تا زمان پرداخت محاسبه گردد...اما متاسفانه قاضی جدید قبول ننموده و گفته این رای وحدت رویه شامل این موضوع نمی گرد؟!!!!!!!

از عزیزان وکلاء تقاضا دارم با توجه به توضیحات فوق ایا راه حلی برای اخذ حقوق ازدس رفته خود در نظر دارن؟
ایا اجرای احکام موظف به اجرای کامل حکم نیس؟
مرجع رسیدگی کننده به اجرای ناقص حکم چه کسی هس؟
ایا حق اینجانب صرفا با نظر قضایی قاضی مربوطه پایمال شود؟
ایا رای وحت رویه مذکور مربوط به همین موضوع میشود یا خیر؟ اگر نیست ایا استناد دیگری هس ؟

با تشکر و قدردانی

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی مدارک می باشد