مشاوره حقوقی رایگان - تسویه شارژ

با سلام.
بنده ملکی را 4 سال پیش فروختم و تمامی تسویه حسابهایی که برای انتقال دفتری سند لازم بود را انجام دادم ، در هنگام تسویه با خریدار تسویه شارژ آپارتمان مسکونی را هم ارائه کردم . همه وسایل از واحد خارج کردم بجز کمد و آنتن و سیم را که در اختیار خریدار قرار دادم . شارژ ماهانه ای که به مدیریت ساختمان پرداخت میکردم (سال96) برابر 125 هزار تومان بود. در حال حاضر خریدار با من تماس گرفته که سرایدار از حقوق خود راضی نیست و به اداره کار شکایت کرده و جریمه شامل حال شما هم میشود. حال با توجه به تسویه حسابهای بنده با مدیریت ساختمان این جریمه شامل حال بنده که 4 سال پیش آپارتمان را تعویض کردم میشود؟ نکته هم اینجاست که مدیریت جدید شارژ را به تناسب افزایش قیمت ها ، افزایش نداده اند و مبلغ آن 170 هزار تومان است که باعث نارضایتی سرایدار شده است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال اگر اداره کار تشخیص دهد که حق و حقوق سرایدار باید پرداخت شود شما نیز باید در پرداخت آن نسبت به سالهای قبل 96 مشارکت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نسبت به سالهای تصرف خود مسولید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نسبت به دوره مالکیت خود مسئولیت دارید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نسبت به حقوق سرایدار در زمان مالکیت مسولیت دارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به هر حال اگر اداره کار تشخیص دهد که حق و حقوق سرایدار باید پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زیرا سرایدار بابت حق بیمه سال های قبل شکایت کرده است