مشاوره حقوقی رایگان - تهدید در اینستاگرام از سوی زن سابق

سلام
من یک سال است که از زن سابقم جدا شده ام با شرایطی که سرپرستی کامل فرزند پسرم را داده ام به همراه پول پیش خانه و اون هم مهریه اش را بخشید و هیچ نفقه ای هم نخواست بعد از جدا شدن من ازدواج کردم که مزاحمتهای حضوری اون خانم شروع شد به بهانه های مختلف که بیا الان بچت و ببین و فحاشی از طریق پیامک و چند بار اومد داخل ساختمان ما و شروع به ناسزاگویی که من یکبار با پلیس تماس گرفتم و شکایت کردم که هنوز پیگیری نشده و دیشب هم پیامهای ناسزا و فحش و تهدید همسرم کنونی ام که ببینمت میزنمت و اسید میریزم رو صورتت و …
الان من برای شکایت باید چیکار کنم که قطعا به نتیجه برسم چون پسر 6ساله ام هم در زندگی با اون فحشای رکیک زیادی یاد گرفته که روم نمیشه با خودم جایی ببرمش و حاضر به امدن پیش مشاور هم نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان مزاحمت و توهین و تهدید می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در هر صورت و با هر توافقی پرداخت نفقه و مخارج فرزندتان با شما خواهد بود. شکایت توهین و تهدید و مزاحمت میتوانید تنظیم کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص فحاشی و تهدید شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید در خصوص فحاشی و تهدید شکایت کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

با عنوان مزاحمت تهدید فحاشی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید